Praktijk Bewust Zijn

Praktijk voor lichaamsgerichte psychotherapie

Geleidemeditaties

 

Alle antwoorden op de vragen die je hebt, alle oplossingen voor de blokkades die je hebt en alle inzichten die je kunnen helpen om je leven op een hoger plan te brengen zijn al aanwezig in jezelf.

Soms is het wat lastiger om er goed contact mee te maken omdat bijvoorbeeld emoties je in de weg zitten. Of misschien heb je fysieke pijnen waar je je geen raad mee weet.
Misschien voel je dat je iets in de weg zit, maar weet je niet zo goed wat dat dan is. Of je voelt dat je er nu eens echt aan toe bent om het contact met wie je werkelijk bent helemaal te herstellen.

Door middel van de geleidemeditatie help ik je om het contact met jezelf te herstellen. Tijdens de geleidemeditatie help ik je helemaal te ontspannen, we blijven tijdens de meditatie in gesprek waardoor we samen een reis maken door jouw emoties, gedachten en energieën.

Tijdens de sessie kan er van alles naar boven komen wat aandacht nodig heeft en wat je in de loop der tijd heb weggestopt. Er kan van alles aan het licht komen waardoor we het op kunnen ruimen. Ik stem me af op jouw energie en jouw processen en van daaruit maken we samen een reis door jouw systeem. Ik werk vanuit bepaalde technieken zoals ‘de Helende Reis’ van Brandon Bays, Energetische Meditatie, NLP, Awakening your light Body samen met mijn intuïtie en ervaring.

Dit werkt zeer helend, je zult je verruimt voelen en je zult merken dat je veel lichter naar jezelf en je klachten gaat kijken. Pijnen kunnen geheel of gedeeltelijk wegvloeien, emotionele pijnen en blokkades ruimen op en er komt weer ruimte en stroming in je systeem.

Voor sommige klachten is een enkele geleidemeditatie voldoende. Voor mensen met bepaalde ziektebeelden of dieper liggende problematiek is het begeleiden van hun processen door middel van de geleidemeditaties meerdere keren mogelijk. De geleidemeditatie is uiteraard ook mogelijk voor mensen die verder geen klachten hebben, maar zich hier wel toe aangetrokken voelen.

Wil je gratis geleidemeditaties beluisteren? Geef je dan op voor de nieuwsbrief, dan krijg je deze gratis toegestuurd, of beluister op mijn website www.traininginbewust-zijn.nl